Bloggen flyttar till ny adress!

Hejsan alla intresserade!

Jag har väntat länge på att bli sugen på att blogga igen, men den känslan infinner sig inte. Så jag har nu beslutat att strax flytta bloggen till annan adress receptlchf.se och där kommer den ligga i stort sett vilande, som ett bibliotek på min lilla livsgärning.

Det gör att alla recept och det allra mesta jag skrivit kommer finnas kvar. Ni kommer också alltid kunna att få tag på mig via Marianns LCHF facebook-sidan.

Boken Kakor och desserter med LCHF kommer inte att tryckas om, och jag kommer återkomma också om det strax med separat inlägg. Jag kommer sälja recepten (utan bilder) i wordformat så man själv kan skriva ut. Copyrighten har ju återgått till mig vad gäller text/recept.

Jag vill också passa på att tacka alla från djupet av mitt hjärta,  för att ni följde och stöttade mig, bakade så troget mina recept och köpte böckerna!

Tack, tack och åter tack!

Allt gott
Mariann

 

1 kommentar

  1. Hej Mariann! Det jag saknar här på den nya sidan är en sökfunktion. Jag använder ofta din sida få jag länkar dit i min lchfgrupp. Nu har jag svårt att hitta vissa av dina blogginlägg som är så bra.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*