Baka med LCHF och lite om nästa bok

Nu har vi jobbat hårt jag och Martin med att fota nästa bok. Vi har fotat 35 recept under två dagar och har 5 recept kvar och dessa ska vi ta i juni, efter jag kommit hem från lilla semestern på Kreta, där vi ju ska fira makens 50 års dag.

Idag när jag kikar på vilka böcker som ligger på Bokus topplistan för alla mat & dryck böcker så hittar man fortfarande min lilla bakbok där.

Denna vecka ligger den på 11 plats och det mest fantastiska är ju att den legat på topplistan i varje vecka i 4 månader nu.

Undra om nästa bok också kommer sälja som smör 😉

 

 

 

8 kommentarer

 1. Du behöver nog inte vara orolig att inte den kommer att säljas, vi är nog många här som väntar på uppföljaren, men än så länge har jag inte nått slutet på första boken
  Ha en fortsatt trevlig 1:amaj

  • Det är ju bra att ha lite kvar att baka sig igenom i en bok. 😀
   Glädjande att du tror att många väntar på den, ska bli så kul senare och få berätta ännu mer. 😀
   Kram från Mariann

 2. Hej Marianne! Följer din blogg och köpte även din bakbok för några månader sen. Bakade vetelängd och den var supergod. Åt bara en bit. Men efter en stund började jag må dåligt. Magen verkade inte klara av kokosmjölet. Rapade jätteäckligt. Sen när det väl försvann över natten så dagen därpå bakade jag ett bröd med kokosmjöl och då blev det samma sak. Åt bara en brödskiva. Har du hört nån annan som inte tål kokosmjölet? Läste att det var mycket fibrer i.. är det därför tror du? Vill så gärna baka dina goda recept men vågar inte testa fler gånger.. 🙁

  • Ååå så jätte trist 🙁 nej jag har inte hört någon annan som inte skulle tåla mjölet, men det är mkt fibrer det är det.
   Hur har du tålt andra fiberrika mjöler förut? Tål du kokosflingor?

   Så himla synd då bakverken är så goda, men om man mår dåligt så är ju det inte bra. Kan man tänka sig att behöva vänja sig?
   Dvs bara ta ett bett på ex brödet och frysa in i skivor, vänta ett par dagar ta ett bett eller två osv osv.

   Hur länge har du läkt din mage från traditionellt bröd och spannmål? Äter du spannmål fast bara lite ex finncrisp?

 3. Håller med Siv, inte behöver du vara orolig. Nästa bok kommer att sälja ännu bättre. Nu vet vi ju ännu mer om dina recept och kommer givetvis att hänga på låset när det blir dags.

 4. Jag har inte märkt några problem innan med några andra mjöler. Kokosflingor tål jag, inga problem.

  Ja jag skulle kanske kunna testa det du skriver, att ta ett bett i taget. Får ta det en helg när jag vet att jag inte ska nånstans. Ifall man blir dålig igen… 😉

  Började med lchf för ett år sen men slutade förra sommaren. Men i julas började jag igen och har inte ätit spannmål sen dess. Nån enstaka finn crisp men sammanlagt under 10 st på denna tid sen jul.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*