9 kommentarer

  1. Bra att du berättar hur tillverkningen av margarin går till. Det är fortfarande MÅNGA som tror att det är en väldigt nyttig produkt. Hua! 🙁

  2. Lätt att läsa men ganska svårt att acceptera. mår illa just nu efter vad jag har läst. Är Laktos intolerans jag äter förstås margarin laktosfri produkter. Detta inte alls roligt. Jag måste hitta ny ersättning.

    • Hejsan och vamrt välkomen hit!
      ja det är ingen trevlig läsning, men tyvärr fakta… 🙁
      Det finns ju laktosfritt riktigt smör, tror att Valio har det i alla fall.
      Man kan ju också göra smör själv av laktosfri grädde! 🙂 Lite mer jobb men det går, finns ett inlägg här på bloggen hur man gör. 🙂
      Stor vamr kram Mariann

    • Varsågod, det var så lite så . Man kan bara hoppas att detta sprider snabbt ut i befolkningen att all margarintillverkning snart kan upphöra.
      Kram från Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*