Måste få visa min glädje helt offentligt här på bloggen.
Min lilla smarriga bakbok Baka med LCHF ligger nu på Bokus topplistan mat&dryck för 14 veckan i rad!?
I 3 månader har den konstant befunnit sig bland de mest sålda böckerna i kategorin mat&dryck!
Fantastiskt vad LCHF bakning måste vara eftertraktat!
Söker man LCHF på Bokus så ser man hur boken ligger till bland just
alla LCHF böcker och då ligger den på tredje plats, före massor med mer kända författare, så som Skaldemans nyaste bok!
Vad roligt. Jag fyller snart år och den ligger på önskelistan. 🙂
Då hoppas vi någon vänlig själ köper den till dig i födelsedagspresent! 😀
Stort grattis från mig i förskott och njut DIN dag med eller utan bok!
Mariann
Grattis Mariann. Du är verkligen värd framgången med din vackra bok 🙂
Tusen tack för ditt varma grattis till mig!
Härligt att höra att du tycker den är vacker, jag tycker det också, just det ordet tycker jag passar bra på den vacker
det är ju Martins förtjänst det dock, fotografen 😉
Vad roligt att det gått så bra med boken! Min dotter som fyller i februari hon har redan bestämt att hon vill ha hallonmoussetårtan då. 🙂
Den är gudomligt god kan meddelas, alla som smakat den här vid två tillfällen blir helt lyriska…
Det är bara att gratulera.
Ha en underbar dag/ jimmie
Varmt tack Jimmie! 😀
Önskar dig också en härlig dag!
Jajamen! Här bakas och bakas och bakas det! Som jag skrev på facebook så misslyckades jag kapitalt med Silivakakan, som bara blev gegga. Ska prova igen, för den ser verkligen smarrig ut! Och så ska jag väl vidga mina vyer från Kärleksmumset och våga testa nåt annat recept också 😉
Tycker jag absolut du ska, prova mazarinerna de är gudomliga .)
Tack för en jättefin bakbok (älskar bakböcker med bilder) har i helgen bakat jordgubb och vaniljkräms längder. jag tyckte dom blev jättegoda! blir att baka nått smakigt till påsk, funderar på buddapesten ha en trevlig påsk
Ååå vad roligt at höra att den ”föll i god jord” 🙂
ja det finns ju en del gott i den och ibland blir det svårt att välja även hos oss. 😉
Kram och Glad Påsk
Mariann
Hemma hos mig bakas det absolut som förr i tiden! Ugnen går varm. Idag åt vi citron/lime-paj, vilken höjdare.
Det enda problemet som jag ser det är att grejerna inte håller sig över tid. När kakan kommer ur ugnen så är den gudomlig, men sen ”dör” den. Så, när det gäller lc-bakning är nybakat bäst.
Ja man får u inte den den konserverande effekten av sockret och därför dör dom lite… .(