2:a på Bonniers egen topplista!

Så måste det få babblas igen om min bakboks försäljning, då det för mig är så fruktansvärt fantastiskt och inte trodde den skulle sälja så mycket.
Jag visste ju vad jag hade uppfunnit, men att andra kan se det också det är så himla kul!

Jag brukar inte kolla mer än Bokus lilla topplista varje måndag, ränner inte runt å kollar alla andra listor mer än när jag får tips om något, men idag då jag skulle kika på Litsfeldts nya bok som nu ska komma ut på Bonnier Fakta så klickade jag på deras topplista och då finner man sin bok ligga på plats 2!
Efter dukandieten och före ex: Pirelli, Tarras Wahlberg och Paulun mfl

Märkligt att se sig själv bland sånna namn…

Kommer nog aldrig vänja mig vid detta …

2 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*