14 dagar kvar av boken till rabatterat pris

10/2 så är det sista dagen att köpa boken för 129 kr!

Jag har lovat att påminna här kommer nu första påminnelsen.

De som missat att köpa boken bör nu passa på!

Glöm inte att skriva in kampanjkoden bakalchf  i kassan  på Bokus.

Bokus skriver idag att den skickas mellan 2-5 dagar! Vi kan hoppas på två då!

GOTT BAKNÖJE NÄR BOKEN VÄL KOMMER!

 

14 kommentarer

  • VÄLKOMMEN HIT!!
   Tack och det är många som längtar… och jag längtar också!
   Ska bli så roligt att höra kommentarerna om boken och sedan om bakverken när de börjar bakas.
   Hoppas bara alla får tag i RÄTT mjöl!
   Kram från Mariann

   • Oj, tack för ett personligt välkomnande. Ser fram emot att få baka och bjuda min pappa med diabetes 2. Jag har försökt att få mamma (ja han lagar ingenting själv)att börja med lchf men hon är så ”rädd för fett och vill äta som människan alltid gjort”(som hon tror). När vi har släktmiddagar/fika tjatar hon alltid om ”det är för mycket socker och: har du tagit tabletten?”, skitjobbigt! Jag ska göra en hel 3 rätters middag med fika efteråt och säga att allt är sockerfritt nästa gång det är min tur! Oj vad konfunderad hon kommer bli.

 1. När boken väl kommer… va en bra avslutning. Hur länge ska vi behöva vänta, det är ju längesedan nu som folk kunnat köpa den. Från adlibris får man böckerna snabbt. Hade väl kunnat köpa därifrån istället för från Bokus.

  • Hejsan!
   Tror inte någon har fått boken ännu, möjligtvis de som köpt från LCHF butiken.
   Bonnier skickar till Bokus och Adlibris samtidigt tänker jag.
   Idag står det att boken skickas inom 2-5 dagar från Bokus.
   De flesta har ju fått köpa boken till starkt rabbatterat pris också på Bokus 129 kr är ju väldigt billigt för en bok.
   Det stod också boka boken inne på bokus, inte köp. Nu kanske det står KÖP, jag vet inte.
   Men du vet, den som väntar på något gott… 😉
   Kram och jag lovar nu kommer den snart!
   Mariann

 2. Hej!
  Först en liten kommentar till Ann-Mari ovan. På Bokus står det att boken skickas inom 2-5 vardagar, medans det på Adlibris står att man kan sätta den under bevakning, så jag tror att Bokus skickar ut den snabbare.
  I dag ska jag baka din hallonmoussetårta, den ser så god ut. Återkommer senare om den föll oss i smaken, vilket jag tror den gör!
  Ha en bra helg!
  Kram!

 3. Hej!
  Lovade ju att återkomma när vi bakat och smakat hallonmoussetårtan.
  Nu har vi gjort det, och den var supergod, den föll alla i smaken, även dom som inte äter LCHF. Och en sak jag personligen tycker var jättebra, det är att jag fick inget som helst sug efter att jag ätit en bit. Jag var nöjd och belåten och kände en behaglig mättnad. Hade det varit en ”vanlig” hallonmoussetårta så hade jag nallat av den hela kvällen! Okej att man kanske kan tycka att det är bättre med riktig mat istället för bakverk, men ibland är det kul att kunna lyxa till det med något gott, så länge det inte triggar en.
  Tack ännu en gång för alla underbara recept och för att du tar dig tid att svara på kommentarerna! =)
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*