Jag har uppdaterat alla recept med det nya ”Mariannsockret” BAKERY+
men tyvärr har jag inga länkar ännu fått, så ni får ge er till tåls, det kommer snart (hoppas jag)…
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för GI-boxen Känns lchf som ett stort steg? Att sluta äta större andelen av kolhydrater kan kännas lite hårt till […]
Det låter spännande tycker jag! Det skulle kanske vara D-vitaminberikat för bästa effekt:-)
ha ha ha! nej det tror jag inte vore bra, vi får nog ta våra kapslar som vanligt. men det underlättar säkert för en del att bara ha en påse hemma iaf 😀
Vadå BAKERY+….
Trodde det hette Mariannsocker. 😉
Nix, smeknamnet är Mariannsocker 😉
Hade ju varit coolt om det stått Mariannsocker på påsen. *fniss*
ha ha jooo kanske det Mariannsocker låter lite dumt dock… men var ett kul namn under framtagnignen och visst ligger det ändå lite bra i munnen, men… bakery+ låter bättre 😉