Min bok är slutsåld ”överallt”!?
Bokia, Adlibris och Bokus så står det tillfälligt slut?
Nog för att den legat på deras topplistor ”mest hela tiden”, ja i alla fall på Bokus, där jag har mest koll, där har den legat på topplistan för mat&dryck böcker i över 7 månader.
MEN nu försvinner den ju ut från listorna?? Finns inga böcker å köpa??
Lite kul är det ju ändå att den går åt som smör i solsken, många behöver tydligen en bra bakbok och det är ju oerhört glädjande!
Hoppas Bonnier trycker nya böcker nu då semestrarna idag är över för många…
Grattis va himla roligt!
Ja hoppas verkligen att dom trycker upp fler så att det är många fler som kan få glädje av denna härliga bok…..Passar på att önska dig en fin dag!
Åååå tack vad härligt!
Önskar dig och en härlig dag!
KRAM
Vad kul!
Jaaa 😀
Grattis! Äger själv den och förstår varför den går snabbt! Hoppas du släpper fler 🙂
Tack! Jodå, det kommer en bok här framöver 🙂
Nu vill jag inte verka elak, men jag har testat en del recept i boken och jag tycker faktiskt inte så mkt om dem. De känns som bantarfika. Dvs bättre än inget men inget jag skulle äta om jag ”fick” vanligt fika. Jag tyckte dock att kardemummakakan var god, tror den hette så men jag fick söta den mer än receptet för att det inte skulle smaka som bröd med smör i. :/ Om man ändå ska hålla på och äta sötningsmedel vill man ju att det ska smaka sött annars så kan man ju strunta i det. Kanske bara är jag som är kräsen.
Hejsan!
alla har så olika smak, och för alla som inte är avsötade är bakverken inte söta, så är det.
Men det går ju alltid att öka doseringen med sötningsmedel precis som du upptäckte, så öka bara sötningen till en nivå som passar dig så är ju kakorna ändå hälsosmamare än traditionellt fikabröd.
kram Mariann
ps, ser i din tidagre kommentar på bloggen att du i alla fall älskar den mjuka pepparkakan, funkar den med liten mängd sötning, men inte de andra?
Det var den jag menade, kardemummakakan råkade jag kalla den. Den är supergod!
Ok, ja den är jättegod en favorit här 😉
Jag har boken på bevakning hos Adlibris.Har aldrig bakat LCH-Fbakverk och tänkte pröva. Hoppas den snart kommer in igen!
Ditt svar till Elin var intressant och upplysande: ”för alla som inte är avsötade är bakverken inte söta”. Låter som om recepten skulle passa mig perfekt. Jag brukar tycka att det brukar vara för mycket socker i recepten när jag bakar sockerkakor o dyl. Jag har då alltid använt rörsocker i bakverken istället för det vita illsöta.
Hejsan!
Du kanske tom då kan dra ner lite till på sötningen, men som sagt förut man får prova sig fram till en sötning som passar en själv.
man kan alltid smaka av smeten och vispa ner mer sötning om det käns väldigt osött.
Det enda ajg vill ”varan” dig för är när not innehåller kakao misnka inte så mycket för kakao är så beskt och ”äter” upp sötningen.
Bjuder man på kakor med kakao till sötnosar så lär de ”dö” även av min blandning, det upplevs osött.
men vi här och många av våra gäster upplever att det rä lagom sötma med min blandning.
jag får också ofta kommentaren som vad gott att det inte är så sött!
Kul!
Jag sneglade precis i den för att slänga ihop en kladdkaka. Kan dock receptet i sömnen snart 🙂
Ha en go kväll!
ha ha ha, ja en gott favoritrecept kommer man snabbt ihåg 😉
Härligt att du gillar den!
Önsakr dig en härlig dag