Vi firar ut det gamla året och in det nya året hos sonen med flickvän och hennes föräldrar!
Jag blev (givetvis 😉 ) tilldelad att fixa desserten 😀
Det blir att bjuda på Champagne- och jordgubbsmoussetårtan ur boken Kakor och desserter med LCHF.
Här dekorerad lite annorlunda än i boken. Valde att trycka lite lätt ner halverad jordgubbar, som smakar förvånansvärt gott för å vara inköpta mitt i vintern…
Önskar alla ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År!
Ser jättegott ut!
Gott Nytt År Mariann!
Tack och gott nytt år till dig också!
Gott Nytt År och tack för en massa fina goda recept under året.
samma till dig o ch varsågod 😀
Vilken ljuvlig dessert! Jag hoppas du haft en fin början på det nya året!
Finfin början på året, gott med ledighet 🙂 Tårtan är sueprgod och att göra champagnemoussen med lite mindre gelatin och servera i champagneglas av den vidare sorten är jättegott också 😉