SvD skriver om fredagsmys på export idag
Ja man upphör ju aldrig att förvånas, inte bara lösgodis ska exporteras utan nu också svensk Tex Mex!?
Som Mats-Eric Nilsson säger ”Så snart borde väl även de mexikanska konsumenterna kunna hitta guacamoledip med 1,5 procent avokado på sina butikshyllor.”
Man kunde hoppats att det hade varit jämtländska getostar och löjrom från Kalix och skånsk spickeskinka som ska sälja Matlandet Sverige. Men när det gäller exporten verkar det mest handla om alkoläsk, riskakor och texmexmat. Sorgligt när vi ändå har bra mat här.
Hej!
Hittade din sida idag. Mycket trevlig och intressant. Kommer att prova baka några av dina fina recept.
Hej och välkommen hit!
Vad roligt att höra att du finner sidan både trevlig och intressant!
Ska bli spännande att senare höra hur det gick med bakningen och vad du och eventuellt andra smakande tyckte, återkom mer än gärna om det. 😀
Mariann