Nu är all korrekturläsning till ända och nu är det bara att ”släppa boken fri” och hoppas att vi inte varit för blinda. 😉
Dock hoppas jag att läsarna av brödboken kommer informera mig om det finns felaktigheter. Det värsta är ju om det är fel i recepten ex att det står 15 dl istället för 1,5…
Stavfel är ju mindre viktigt 😉 även om de är bra att få rättat till inför nästa tryckning.
Vill också passa på att informera om att from 3/1-13 kommer man att kunna förboka boken via bloggen med en rabattkod och rabatten är återigen på 20 kr.
Prenumerera gärna på bloggen så missar du inte självaste koden, enklast görs det via BLOGLOVIN.
Snart ska jag bjuda på lite bilder ur boken, så ni får se hur vacker även denna bok blir!
Väntar med spänning! Gillar ju att äta smörgås, det går så snabbt till lunchen och kan varieras med massor av goda saker på 🙂
Ja det är ju så det är. Bröd har varit en bra sak att ta till när det måtse gå snabbt till frukost och lunch osv.
Nu blir ju dessa bröd matbröd i sin rätta bemärkelse 😉
Kram
Mariann
Det här var en glad nyhet! Jag gillar både att baka och äta ”macka”, men det blir ju inte så mycket av något av det nuförtiden. Kul!
Om du skaffar boken hoppas jag den blir väl använd 😉
kram Mariann
Jag har fortfarande inte fått tummen ur röven och köpt din bakbok (provat och gjort din kladdkaka flera ggr dock). Du borde fixa ett paketpris också, alltså rabatt vid köp av båda två. 😉
Jag kan ställa den frågan till Bokus om de kan göra en sådan kampanj vid sidan av. 🙂