Bakar och fotar

Expressens LCHF tidning har efterfrågat en bakspecial av mig och Martin och jag är igång igen 6 nya recpet bakas och fotas!
Blir ett par nya bröd och lite annat sött smått och gott! 😉

10986679_10153236849872383_1961089241239487684_n

11215155_10153236849822383_4295313861904849070_n

6 kommentarer

  1. Hejsan Mariann!

    Jag funderade på en sak, har du testat att kandera blommor med Sukrin ell nåt? Jag såg ett recept nånstans på kanderade syrenblommor att ha som dekorering på tex pannacotta.

    Och har du några tips på vad man kan hitta på med Sukrin Gold? jag har googlat lite men har inte hittat nåt trots att jag köpte det just pga ett recept jag viille prova (som jag naturligtvis har tappat bort)

    • Blir svårt du erytritol inte ”knäcker sig”, sukrin gold har ajg ingen aning om vart det säljs. Det kanske inte säljs längre?

      • Aha tänkte väl att det inte skulle fingera. Det har som sagt inte samma egenskaper som vanligy socker.

        Jo Sukrin Gold köpte jag för ett tag sedan, jag tror de va på ica maxi faktiskt men inte tvärsäker. Men jag hittar inga roliga receåt där det används :p

    • Väldigt roligt att du tycker mina väldigt blandade inlägg är kul!!
      Jag blurrar lite om det mesta och i synnerhet det jag själv finner bra eller dåligt 😉

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*