Kul att se sin bok på Bonnier Faktas egen topplista före Per Moberg och med andra namn som Tina Nordström, Jamie Oliver och Cecilia Hagen mfl
Känns allt lite overkligt att även denna gången hitta sin egen bok och namn på dylik lista (plats 8) bland sådana prominenta författare!
Ser också att den fortfarande för 15 veckan i rad ligger på Bokus topplista, denna vecka plats 4.
Så återigen bakas det ute i stugorna, och denna gången är det bröd!
GOTT BAKNÖJE!
Bakade dina zucchini baguetter igår. Ganska kladdigt men väldigt goda och väldigt brödlikt. Rekommenderas Tack
Hej! Jag har båda dina bakböcker. Fantastiska!
Lingonbrödet har blivit vår favorit och nu när jag mjukfastar (2 dagar i veckan) får 2 tunna brödskivor
med 1 ägg och lite böcklingpastej (omega 3) bli mitt
enda mål dessa dagar.
Vårhälsningar
Anita
Ååå vad gott det lät med böcklingpastej på!
och tusen tack för att du berättar för mig om att du har båda böckerna och gillar dom skarpt!! 😀
Uppskattas!
Kram på dej
Marianne, jag är INTE ”bakartypen” – har inte bakat bröd på 30 år. Men nu…..nu bakar jag varje vecka, tack vare dig!! 🙂
Jag vill verkligen TACKA dig så innerligt jag bara kan för din FANTASTISKT FINA matbrödsbok! Den har blivit en livräddare för mig som är allergsik mot mjölkprotein och (troligtvis) har en totalt glutenskadad tarm (och kropp) och vill leva enligt LCHF.
Nu kan jag njuta av en underbart god, hälsosam, hembakt och tillsatsfri smörgås med mycket gott samvete. Och det känns som att jag ”tar hand om” mig själv då jag äter ditt ljuvliga bröd.
TACK!! <3
Åååå vilka härliga rader att läsa idag <3
Stort varmt tack för att du berättar för mig, uppskattas väldigt.
Kram Mariann
Om jag skulle vilja göra dina recept helt mejerifria… Tror du att det hade funkat att byta ut smöret mot t ex ister, kokosfett eller olja?
(Den ”medelhavskryddade limpan” innehåller ju olivolja….men fetaosten får ju försvinna då)
Hejsan!
Förlåt har missat din fråga här 🙁
Det går utmärkt att baka mejerifritt.
Läs under LCHFbaka i den gröna raden, där uppenbarar sig en grå rad och där finner man ”mejerifri bakning”.
Byt du smöret mot, olja eller kokosolja, ister borde gå bra.
Kram Mariann