Nu har det jobbet startat! Blev ombedd att skriva ner några korta texter om mig och om boken på engelska och i helgen så knåpade jag på det. Så idag när redaktören Constance kommer till jobbet finns de på hennes ”skrivbord”.
Detta blir ett otroligt spännade år och att se denna översättning ta form och mest spännande är ju att se vilken titel de väljer.
Just nu kallas den i mailen: Low Carb High Fat baking!
Det har ju en viss betydelse vilken titel som ges boken och om LCHF kommer användas…
Gud vad roligt att de kommer att få ta del av din fina bok!!
Jag har köpt ditt ”socker” och använder det som sötning i mina bakverk nu, tycker det verkar jättebra! Men hur var det man skulle översätta sötningen i din bok till bakery+?
Hejsan!
Lätt som en plätt med bakery+ du tänker ca 2 msk bakery+ för varje ”2-3 msk sötrix och 1/4-1/2 krm stevia”
Är kakan ”två delad” dvs med fyllning eller topping tänk 1,5 i varje del, är det ytterligt sura och beska smaker (kakao och ev citron) och man inte är rejält avsötad tänk 2 msk i varje del.
Hoppas detta var till hjälp
Kram Mariann
Tack så mycket!
Har lyckats få till flera mycket goda bakverk med ditt socker! Jag ska ta och marknadsföra det nu när jag testat det lite mer också.
Titta gärna in på bloggen, om du vill, och se var jag använt det. Och så lade jag upp ett recept på smörgåstårta igår. 🙂
Ååå så gulligt av dig! 😀
jag ska kika in på din blogg
Kram Mariann
Vilken fin blogg och vackra foton du tar! 🙂
Jag lägger din blogg bland mina länkar. 😀
kram igen
Men oj! Om du visste vad glad jag blir! Tack snälla du!!
KRAM