Då några helt underbara bloggläsare önskat kunna bidra på något sätt och viljat visa sin tacksamhet för allt mitt arbete med att ta fram goda och smarriga – socker och glutenfria bakrecept, så har jag funderat en stund på hur det ska kunna gå till.
Ett förslag har varit att skapa något slags ”månadsbrev” med recept som man betalar för, men detta finner jag inte så bra då det skulle utesluta de som inte har råd.
Jag har då kommit fram till att en liten doneringsknapp (via PayPal) är kanske det lättaste, och hoppas detta blir bra för de få som uttryckt önskan om något.
Då väljer man ju helt själv när och framförallt OM man vill bidra till fortsatt utveckling och delande av många gratis-recept här på bloggen.
Du finner den här i högermarginalen.
Jag lägger ju för all del ner många timmar på dels bloggen och leta relevanta inlägg och framförallt receptmakeri. Detta gör jag av helt fri vilja och för att jag tycker det är så otroligt roligt.
Roligt och helt underbart att möta så många goa tacksamma människor både här på bloggen och på facebook!
Att känna att man (recepten/bloggen) betyder något och gör skillnad, det är därför jag är här.
Så givetvis är recepten alltid helt gratis för alla och också fria att dela med sig av på nätet så länge jag får synas med länk till min blogg!
Så fortsatt GOTT BAKNÖJE!
br /
Hej Mariann.
Självklart du ska ha ersättning för all tid du lägger ner, alla recept du provar fram. Jag blir så glad när du lägger upp nytt här på FB. Ett självklart val att sponsra dig på detta sätt:-))
Åååå jag blir så rörd av alla vänliga själar som flockas runt min blogg, för jag möter bara otroligt goda människor. 😀
Stor varm tacksam kram till dig
Mariann
Har bidragit då du har så många fina och goda recept.
Tack, och hoppas att fler gör detta.
Befinner mig i Miami, det är inte sp lätt att
handla mat och ingredienser som ex mejerier som
inte heter Low fat, Non fat etc, för vi vet ju vad man tillsatt för
smakens skull.. Socker!!!
Har inte hittar kokosnötsmjöl.. Fortsätter letandet.
Här verkar allt innehålla mer kolhydrater ön hemma,
även exempelvis produkter som verkar vara ok.
Tips på kokosnötsmjöl här???
Fantastiskt gulligt och snällt av dig!
TACK!
Leta upp gun som skrivit detta inlägg på kolhydrater
http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4fe72a80d4ebea316e005d16-5-chokladmousse-utan-agg?discussions-2
Hon bor i USA och bör veta hur du kan få tag på kokosmjöle som funkar och som är likt vårt.
Hon bakar ur min bok också så hon vet.
Kram på dej
Mariann