Krav-märkta jordgubbar var finns de?

Äkta Vara sajten har sammanställning av var i landet det odlas Krav-märkta gubbar!
Leta upp din lokala odlare, ring och åk dit och köp!

Här unnar vi oss jordgubbar var och varannan dag under säsongen, den är ju så kort, så frossa för sjutton gubbar! (om du kan)

 

6 kommentarer

  1. Panikfråga!! Gör just nu din hallonmoussetårta till avslutningsfika ikväll. hur viktigt är just fyra timmar i frysen? Om man ska äta den sex-sju timmar efter den stoppats i frysen, blir det fel att ta ut den en timme innan då? Och om halva blir över, fryser man den, eller kan den sparas i kylen till i morgon? Är ju lite krångligare allting med lchf bakverk.. / Anette

    • Det är viktigt att den får stå några timmar i frysen.
      ta fram den ett par timmar innna, den är faktiskt god lite frusen 😉
      Blir halva över så står den sig ett par dagar i kylskåp.
      Frysa igen tror jag inte blir så bra, du får annars prova och se.
      Kram Mariann

          • Den fick högsta poäng! Ingen trodde att det inte var socker i den! Såå god! Mina barn är annars mycket skeptiska till lchf bakverk, tråkigt nog. Kram kram

          • KUL att den gick hem!
            Ja om man bakar med rätt socker utan bismaker och sötar tillräckligt så tycker våra sötnosar omkring oss att lchf bakverk faktiskt är väl så goda. Många uppskattar att det liksom är mindre sött 😉
            Kram på dej
            Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*