4 kommentarer

  1. Har aldrig förr ätit tofu, men började för en månad sedan äta tofu till middag då och då. Så också idag – innan jag började läsa igenom all intressant text under ”Hälsa och ohälsa”. Jag som trodde att tofu var ett nyttigt undantag bland sojaprodukter.

    Jag ska aldrig mer äta tofu eller någon annan sojaprodukt. Tack för blogginlägget!

    • jag hade helt klart valt att göra som du undvika all soja även den fermenterade, man vet ju aldrig.
      Det är ju liksom brödet – spannmålet blir ju inte hälsosamt bara för att det är surdeg/fermenterad…

  2. Läste igenom inlägget om den farliga ”sojan” och ser att de inte nämner något överhuvudtaget om blötläggningsprocessen. Inte så hemskt mycket vetenskap eller beredningskonst att tala om tyvärr.
    Än mindre nämns något om de mjölk- och köttproducerande djur som föds upp med sojaprotein.
    Men det kanske är med sojan som med tungmetaller och andra gifter i kött…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*