Ingredienser:
1 påse ruccola
150 g fetaost
1 dl grekisk yoghurt
1 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
olivolja, en rejäl skvätt
1 ask minitomater
1 grovt hackad rödlök
1 skalad och tärnad zucchini
1 liten burk svarta oliver (ofärgade)
Oregano
Gör så här
1. Blanda majonnäs, yoghurt,creme fraiche och finfördelad fetaost, strö lite oregano och rejält med olivolja över och blanda runt.
2. Dela tomaterna och lägg dem i en skål tillsammans med alla andra ingredienser, strö oregano över. Blanda.
3. Fördela fetakrämen över och blanda försiktigt runt.
Jag har börjat botanisera bland dina recept igen och idag gjorde jag denna.
Himmel så gott! Nu har jag ytterligare en favorit till sommarens grillningar.
Man fastnar så lätt i samma hela tiden och jag har börjat tröttna på coleslaw och vanlig grönsallad.
Den här kommer att göras mååånga gånger.
=)
KUL Jaana!! 🙂
alltid bra å botanisera ibland 😉
Glad sommar på dig!
Skriver ut receptet! Kanske kan göra om det med mer majonnäs och mindre yoghurt och creme fraiche, är lite känslig mot mejerier 🙂
😀 funkar säkert