Man måste passa på nu när jordgubbarna är svenska och färska. De här är från Gotland. Nu blir det bara mer och mer gubbar i affären!
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för GI-boxen Känns lchf som ett stort steg? Att sluta äta större andelen av kolhydrater kan kännas lite hårt till […]
Oh gud vad gott det ser ut 😀 Vad har du bakat?
Det är bara en “midsommarpaj” dvs min pajbotten med vaniljkräm och jordgubbar med gele. Recept hoppas jag får lov att utkomma i bokform… 😉
Kram Mariann
Hej Marianne!
Jag längtar så efter ett recept på en sockerkaka/tårtbotten/”pajbotten” utan allt vad nötter och mandel heter. Jag dkulle så gärna vilja baka något gott som liknar vanlig jordgubbstårta till midsommar som mina tvillingflickor också kan äta av. Med kokosnötmjölet som bas alltså… kan det här ”pajbotten”receptet vara något som skulle funka och kan du isf. hjälpa mig med ett enkeltgrundrecept på kokosnötmjöl??
Kram!/Kricko.
Hej!
Varför inte ta kärleksmums-receptet och baka i en rund tårtform?
Om du vill ha den ljus kan du bara utesluta kakaon och ev ta lite mer kokosnötmjöl. Kanske 0,75 dl.
Det finns också kokoskakans recept och utesluta kokosflingorna att prova. Båda borde gå. 😀
Kram från Mariann
Ahh… det tänkte jag inte på. Tack, Mariann! 🙂
Sommarhälsningar från Kricko.
😀
Man kan inte tänka på allt! 😉
Kram